| Danny28 a întrebat:

A avut cineva Xiaomi Mi 11 si a avut ghinionul sa ii cedeze cipul de wi-fi? Daca da, dupa cat timp a cedat?

9 răspunsuri:
| ZappyTv69 a răspuns:

A avut o colegă. bine, ea a neglijat telefonul ăla de parcă nu-l cumpărase ea. I-a cedat după 4 luni, dar se poate repara.

| Danny28 explică (pentru ZappyTv69):

L-a cumparat anul trecut sau anul asta? Am citit pe net ca e o problema comuna la modelul asta. Am intrebat din curiozitate la ESD Service cam cat ar costa inlocuirea placii de baza in caz ca voi fi ghinionist si mi-au spus ca este 2060 de lei.

| ZappyTv69 a răspuns (pentru Danny28):

Anul acesta. La ea a fost înlocuirea plăcii de bază 1880, că avea ea un discount. Chiar este o problema cu acest model, nu ți-aș recomanda să-l cumperi, vine cu probleme 'la pachet' și nu merită costurile suplimentare.

L-am primit cadou. In mod normal trebuia sa i-o schimbe gratis daca avea garantie.

Nu avea. Adică desigur, a venit cu garantie, dar cum a existat, așa a și 'disparut'

Si acum ce telefon are?

Tot Mi 11 sau si-a luat altceva dupa reparatie?

A renunțat la el, nu dorea alte surprize. Eu am fost mereu cu iPhone-ul, și la îndemnarea mea și-a luat iPhone SE (2020). Este minunat, și merge ff bine

Poate merge el bine, dar și Xiaomi are avantajele lui. Întradevăr, telefoanele cu android sunt pentru persoanele care doresc un sistem de operare mai complex.

Întrebări similare