Care oferta, daca poti sa fii putin mai specifica, pentru ca sunt foarte multe oferte?
In general, la orice retea de telefonie (din cate stiu), cartela este gratis, poti sa o cumperi de la orice chiosc de ziare, de exemplu. Doar ca nu are credit pe ea, si ca urmare a acestui lucru, nu este activata.
Pe langa asta, daca te referi strict la cartela (si nu la abonament), trebuie sa actiti si contravaloarea in euro a creditului pe care vrei sa il incarci in cartela (plus mai mult :3).
Deci pe scurt, da, trebuie incarcata. Iei o cartela goala gratis si o incarci cu credit.
Numai bine! ^_^
Normal ca nu e cu credit pe ea lol. Doar sim-ul e gratis, si cand bagi credit se activeaza automat o oferta. cu minute si net.
Peste 30 ani vor da gratuit un BMW tesla doar ca sa le dai un pupic apoi masina ti-o platesti in 2-3 rate
Daca vrei sa pui un anunt pe OLX pe o alta cartela, o cumperi si o incarci. Altfel, chiar si cu 0 credit pe ea, initial, nu ai cum sa ii stii numarul de telefon, drept urmare este dezactivata. Deci doar cu o reincarcare poti sa ii stii numarul, urmand sa il pui pe OLX.
Dar la fel de bine poti sa pui si numarul tau actual.
Nu=ti recomand sa pui vreodata nr tau, nu vrei sa stii ce se poate intampla Stiu eu, care chiar mi-am pus nr meu
Pai si eu l-am mai pus cand am vandut ceva, nu au fost probleme. Dar da, exista si cazuri cu probleme
Pai esti barbat, cine sa te sune dupa 2 noaptea
Spre apararea mea, am pus nume de fata, sa vand mai bine ce aveam de vandut ))
Fiecare cetatean care crede ca poate fura o companie de telefonie mobila ..si-a tras teapa singur...din 2013 in coace se cauta toti talharii si hotii...si vor fi executati intr-un fel sau altul
anonim_4396 întreabă: