| Etro a întrebat:

Acum 3 zile mi-am luat un Huawei p smart z. I-am pus folie ce a început sa se miște și sa se dezlipească, ce pot face?
Am dat și 57 de lei pe ea.

5 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Dacă ți-ai pus tu folia, atunci nu ai ce face.
Dacă a pus-o vânzătorul, atunci te duci cu telefonul înapoi și îi spui problema apărută. Dacă se constată că ai băgat unghia in ea ca să o încerci sau din joacă, atunci nu poți decât să dai bani pe alta.
Dacă vinovat este magazinul, atunci poți apela și la OPC numai dacă ai bonul fiscal, scriindu-le un email în care să atașezi o poză cu bonul fiscal.

| Denisa0954 a răspuns:

Dacă ai păstrat bonul mergi cu ea si schimb o

| SasaSasa2000 a răspuns:

Poți plânge... Da de jeaba, eu mi-am făcut una din scotch pentru că bugetul meu e foarte mic și cu 5 lei am luat o rola întreaga și o schimb când vreau eu, asta ați recomand și ție, nu prea mă interesează ce cred alții, mai ales despre felul în care mă imbrac, sau felul în care economisesc €. totusi. la 57RON corectă e din sticlă, nu? Sigur protejează mult mai bine decât aia din plastic.
Pa.

| Elelei a răspuns:

Ti-au pus folia acolo unde ai cumparat-o? Mergi inapoi si arata ca nu ti-au pus-o bine.
Daca ai pus-o tu, ai pus-o gresit si nu mai ai ce face.

| mustafateke7 a răspuns:

Buna! Daca folia ai aplict-o tu, numai ai ce sa faci, decat sa o scoti si sa o schimbi sau sa ramai cu ea asa. In caz contrar, daca ai pus-o la un magazin gsm si ti-au aplict-o ei, du-te inapoi cu bonul fiscal si spune-le problema ta...sunt sanse sa iti restituie banii inapoi sau sa ti-o schimbe...
Um mic sfat, opteaza pentru protectii de ecran cu lipici pe toata suprafata, nu doar pe margini, sunt mult mai sigure si totodata calitative.