| Petre_DanYel_1994 a întrebat:

Acum cateva zile am achizitionat un Iphone 3Gs (la mana a2a), toate bune si frumoase…pana cand am ajuns acasa, cand am ajuns acasa am instalat Itunes si am conectat telefonul la pc…am bagat cateva melodii (NECONVERTITE PT APPLE )
in telefon apoi am deconectat telefonul de la pc si mi-a aparut logo-ul Apple pe ecranul telefonului pe un fundal negru..acum nu se mai aprinde telefonul.l-am tinut la incarcat timp de 1 ora..am incercat sa tin HOME+PAWER ..degeaba straight face Cat ar costa sa ma duc cu el la un service? Ii mai pot face ceva eu? Va multumesc pentru ajutot.

1 răspuns:
| relian a răspuns:

Nu p[oti baga tu melodii neconvertite cum zici pentru ca wti le converteste itune asa ca nai nici o treaba cu chestia aia. Poate este bateria descarcata de tot.Lsal la incarcat acolo vreo 2-3 ore dar sa ai incarcatorul bun. Daca il incarci doar la calculator aia e probleme nu mai are bateria deloc curent.Cauta si incarcal la o masina daca ai un incarcator de masina sau la un charger la priza.Incearca asta si dupa daca tot nu vrea dul la un service.Bafta