| djdidjdj a întrebat:

Adopt me -ajutati-ma fratilor, am bagat peturi robuxi si fly si ride am cumparat de toate..si a doua zi m-am trezit fara peturi, fara usa ultra rara si fara chestiile din casa. Ajutati-ma va rog, nu stiu ce sa fac. Le vreau inapoi, efectiv plang, ajutati-ma nu stiu da aveam toate, aveam ceva legendar disparut cu ride si fly, aveam si pandaul si buburuza, albina si pinguinul tot fly ride, toate. Va rog din suflet, efectiv m-am trezit si cu contul blocat sau habar n-am ce, va rog mie nu mi-e de banii aia cheltuiti mi-e ca le vreau inapoi. Va rog, chiar sufar, acum serios vorbesc, am 13 ani si mi s-au mai furat conturi, dar deja vreau sa pun piciorul in prag dar nu stiu ce sa fac, cei de la roblox nu vor sa ajute cu nimic. Am trimis mesaj si n-am primit nimic care sa ma ajute.

2 răspunsuri:
| trophin a răspuns:

Ok. E cineva pe roblox? Ce o fi ala. Un minecraft mai penibil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si ce ai vrea sa facem noi?
Nu lucram la Roblox. Mai trimite mesaje la support si explica-le situatia roblox.com/support
Nu mai intra pe toate prostiile de website-uri, nu mai descarca tot felul de prosti, cheats, mods, etc. care pot fi infectate cu virusi/spyware/malware. Reinstaleza windows-ul de la zero si folosete macar malwarebytes.