| kkkk a întrebat:

Ajutati-ma! Nu stiu ce telefon sa imi iau, voi ce imi sugerati? Funda! M-am gandit la Allview p5 quad ...sa nu fie foarte scump si sa fie ok. happy

11 răspunsuri:
| kar1GaNNN a răspuns:

Eu iti recomand sa iti iei un Samsung Galaxy s4 mini, e in jur de 500 lei si e foarte inteligent si merge foarte bine.

| kkkk explică (pentru kar1GaNNN):

Mini nu vreau.mi se pare prea mic si nu e doar 500 de lei :O..in toate magazinele am vazut pretul cu muult peste

| kar1GaNNN a răspuns (pentru kkkk):

Pai poti daca nu vrei mini, incearca Samsung Duos, eu am avut si e foarte frumos si merge foarte bine pe internet happy

| kkkk explică (pentru kar1GaNNN):

Eu am vazut ca pretul este de 900- 1000 lei ..la mini s4

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Chiar daca are procesor quad-core nu stiu cat de bun e, putin mai scump ar fi s3 care e mult peste...

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Cam la acelasi pret cauta un Lenovo cu procesor quad-core, are o cunostinta si pe langa faptul ca se misca destul de bine are si o baterie puternica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am incercat un Allview p5 quad si iti pot spune ca am ramas dezamagit, raspunde cu intarzieri, iar de performante si jocuri nu mai discutam.Toti pupa in fund firmele la televizor pentru bani, dar nu trebuie sa te lasi influentat.
Iti sugerez sa incerci telefoanele care te intereseaza si sa iti alegi unul, nu sa iti cumperi unul pentru ca a zis cineva ca e bun.

| TheRealDaniel a răspuns:

Nu este un telefon prea grozav, un Samsung Galaxy S3 nu este chiar atat de scump, mai ales pentru valoarea lui si puterea procesorului, are un android bun, are de toate, ti-l recomand cu cea mai mare bucurie. Sper ca ti-am fost de ajutor.

| kkkk explică (pentru TheRealDaniel):

NU stiu ce sa zic..acum toti au S3..sunt innebuniti cu S3, plus ca a aparut si S4, si S5 si eu acum sa imi iau S3.m-am saturat de el ( cu toate ca e un tel foarte bun )

| TheRealDaniel a răspuns (pentru kkkk):

Pai este un telefon foarte bun si la un pret avantajos si de aceea lumea il doreste, dar daca are bani isi poate lua si S4 sa S5, bugetul conteaza.

| lalae a răspuns:

HTC one x. ce spui de asta?