Bongo nu are timp sa-ti raspunda la mesaje pentru ca nu prea sta mult timp la Facebook!
Copii, nu mai trimiteți mesaje maimuțelor promovate de alte maimuțe. Bongo are acces la informații publice(de exemplu, te caută pe Facebook) sau în caz contrar inventează: „Bongo știe că X-ulescu e o persoană ambițioasă și că va reuși în viață...". Pe lângă astea, serviciul e făcut astfel încât să te facă să trimiți și mai multe mesaje: „Y a aflat de la Z ceva despre tine. Vrei să știi ce?" și bineînțeles, copilașii cum sunt ușor de manipulat, o să trimită răspuns cu „da", iar acel răspuns costă. Conversația se va întinde și factura la telefon va crește, uneori chiar la sute de lei. Cum a spus și Edanja, o să te invadeze cu mesaje zilnic. Ca să le oprești, ori trimiți sms care, din nou, costă ori intri pe site-ul lor și vezi că undeva mic scrie să te dezabonezi de la ei.
Decat sa mai dai sms la bongo sau alte prostii care iti papa bani, mai bine ti-ai lua suc sau ceva cu banii aia
O sa.ti raspunda ai rabdare partea rea e ca o sa te invadeze cu mesaje in fiecare zi
Da da imi, arata mesaj netrimis la el nici nu a venit mesaju
De ce ati au put sa primeasca mesaje de la Bongo si eu nu pot spuneti-mi ce sa fac ca Bongo sa-mi raspunda?