Salut, Efectueaza O Resetare la Setarile din Fabrica, sunt sanse sa isi revina, Apropo, esti putin si cam prost, meriti 100% sa nu ti mai functioneze, cum Naiba poti face prostia asta? Cat de prost sa fi sa faci asta? Frate, ala-i J5 3017, are cel mai nou soft de la Samsung, Pentru ce naiba iti trebuie tie root la un asa soft nou? Uite care e problema, in primul rand, Softul lui j5 2017 este prea nou, si din pacate, Cand faci root apar Bug-uri. Eu la j5 2017 cu soft asa nou nu as face root nici beat, Eu am S7 edge, nici nu imi trece prin minte sa-i umblu in sistem, daca inca n-ai rezolvat problema, poate te ajut eu
Mda, stiu, dar era o aplicatie si o voiam, si cand am facut root ul nici nu era interesanta
Nu stiu, ca i am dat reset la setarile din fabrica, dar nimic.
M-as gandii sa instalez sistemul din nou, firmware ul, dupa sammobile, a telefonului cu odin, si poate asa rezolv
Un mic sfat, in caz ca Vrei sa-i reinstalezi Softul Stock din nou, Nu uita sa ti stergi contul Google si Contul de Samsung din Telefon, altfel nu v a merge sa-ti reinstalezi Softul prin Odin
AlexMaftei2001 întreabă: