Dar jocurile mesg cu lag? Ca eu nu vreau sa aiba lag in jocuri deloc, mai ales in Real Racing 3, vreau sa mearga fin.
Cum spune si @Ingerashshshsh nu o sa ai lag la joc!
Mie imi este frica cu bateria cum a spus si Ingerashshshsh.
Toate smartphone-urile sunt asa nu e nicio problema...la mai toate se consuma bateria dar depinde cat de mult il folosesti!
Aha, mersi! Dar de Allview X1 Soul ce parere ai? e mai bun ca Allview P5 Quad?
Daca ai grija de el nu se intampla nimic. Multi colegi au P5 si telefoanele lor pot tine si 4-5 zile neincarcate, folosite destul de des. Acum si la mine merge bateria, dar asta dupa 4 luni de "spitalizare".
X1 Soul nici numai intra in discutie la cat de bun e...si pretul il caracterizeaza 1400 LEI
Cred ca o sa mi-l iau pe X1 Soul cu abonament pe 3 luni, dar cat crezi ca m-ar ajunge in fiecare luna ( la bani ma refer ) ?
Depinde de la ce retea iti faci abonament... Orange, Cosmote sau Vodafone
Orange
P5 Quad, dar in market o sa iti zica ca asphalt 8 nu e compatibil, de aceea trebuie sa il iei de pe net cum am facut si eu cu P5 quad al meu, toate acele jocuri sunt compatibile(in market) dar asphalt 8 trebuie sa il descarci tu de pe net ca jocu merge fara lag
Eu am P5 Quad si merge foarte bine. Jocurile merg excelent. Singura problema (pe care cred ca o au toate telefoanele cu ecranul mai mare) e ca se descarca destul de repede... si asta din vina mea. Daca iti iei un astfel de telefon ai grija cand il bagi la incarcat sa fi atent si cand e incarcat 100% sa il scoti. Daca il lasi mai mult se strica bateria. Sa nu-l lasi mai mult de 1 data pe luna sa se descarce de tot si sa nu-l incarci putin-sa il scoti, sa il incarci-sa il scoti. Si astea din acelasi motiv. Daca stiam si eu de la inceput nu ajungeam cu telefonul 4 luni in service. Sper ca te-am ajutat!