| Adella21 a întrebat:

Am avut telefon Alcatel One touch 918 (cu Hello Kitty),spun "am avut" pentru ca mi s-a stricat. Era pe abonament, iar abonamentul a expirat in 11 aprilie si am vrut sa ma pun pe cartela dar cei de la Orange mi-au oferit un fel de abonament pe 6 luni, si platesc 28 de lei (cu 6 Euro). Intrebarea mea este:as putea sa imi cumpar alt telefon tot de la Orange cu vreo 1000-1400 de lei tot pe abonament,sau sa prelungeasca abonamentul pe care il am, cel de @8 de lei?

3 răspunsuri:
| OrangeHelper a răspuns:

Salut,

Te asteptam in orice Orange Shop pentru achizitia unui telefon la prelungirea abonamentului tau. Pentru a afla programul si adresa celui mai apropiat magazin Orange de zona ta, poti vizita pagina noastra www.orange.ro/shop-locator/.

O zi buna,
Orange Helper

| Adella21 explică (pentru OrangeHelper):

Telefonul pe care l-am avut eu l-am achizitionat de la Orange Store, deci acolo am abonamentul. Totusi, pot sa imi cumpar telefonul care-l vreau de la Orange Shop sau si de la Orange Store, prin prelungirea abonamentului?

| OrangeHelper a răspuns (pentru Adella21):

Salut,

Da, poti achizitiona un telefon prin activarea unui abonament nou/prelungirea abonamentului existent din orice magazin sau partener Orange.

O zi buna,
Orange Helper