| paulp a întrebat:

Am avut un J5 model vechi la care puteam sa-i schimb bateria (dupa cam 2 a cedat si i-am pus una noua). Dupa alti 2 ani am luat modelul J5 2017 si la acesta nu mai pot schimba bateria... de ce se fac asa - ca sa te forteze sa schimbi telefonul dupa 2 ani? Chiar nu se poate schimba vateria la ele decat la service? Ce modele sunt acum de la Samsung la care le poti schimba bateria tu singur?

Răspuns Câştigător
| Rd79 a răspuns:

Ceva de genul ala, da. Ignora comentariul lui marinaru777, nu exista suruburi in capace. Ele sun prinse cu adeziv, nu suruburi. Asta nu inseamna ca nu iti trebuie surubelnite pentru alte suruburi din interior, dar capacul nu este prins in suruburi.

Si in afara de kitul respectiv, mai ai nevoie de o suflanta (sau un feon bun).

8 răspunsuri:
| marinaru777 a răspuns:

Daca bateria este capsulata iti trebuie o surubelnita mica speciala de telefoane pentru ca are suruburile fine si astfel poti desface acel capac.

| paulp explică (pentru Rd79):

Mersi. inca o intrebare. cand pun la loc capacul trebuie sa pun si acel adeziv?

| Rd79 a răspuns (pentru paulp):

Pai ideal asa ar fi, desi e posibil ca adezivul care ramane sa fie suficient.

Ceva de genul ala, da. Ignora comentariul lui marinaru777, nu exista suruburi in capace. Ele sun prinse cu adeziv, nu suruburi. Asta nu inseamna ca nu iti trebuie surubelnite pentru alte suruburi din interior, dar capacul nu este prins in suruburi.

Si in afara de kitul respectiv, mai ai nevoie de o suflanta (sau un feon bun).

| Rd79 a răspuns:

Poti si tu sa o schimbi daca vrei, de ce trebuie la service?

Cum? la un j5 2017 nu poti da spatele jos

Ba normal c apoti da spatele jos. Crezi ca aia de la service au o bagheta magica?

Se da cu suflanta/feonul si o ventuza, plus un cutter.

laughing m-am exprimat gresit. poti sa o dai jos dar nu usor. adica iti trebuie ustensile. la j5 model vechi nu aveai nevoie de nimic.