| Selysium98 a întrebat:

Am cumparat Nokia 7 Plus la 1350 lei, aseara. Este un best buy?

Răspuns Câştigător
| Frank51 a răspuns:

Daca iti place cum arata si in general iti place Nokia, atunci este bestbuy.

4 răspunsuri:
| OnePiece a răspuns:

Eu luam Mi Note 3 la banii aia, dar e ok și Nokia.

| Selysium98 explică (pentru OnePiece):

Si eu voiam ceva mai micut, sincer am vrut din prima Nokia 8 dar gaseam doar resigilate pe la 1350, 1400, a mai fost 1400 acum cateva saptamani. si avand in vedere ca nu a scazut pretul aproape niciodata la 7 Plus, mai jos de 1.600 nu l-am vazut deloc pe site-urile mari, am zis ca e un best buy, ca urmaresc preturile la Mi note 3, Nokia 8, Google Pixel si altele cam de o luna aproape. Oricum dupa 2 zile cu telefonul, imi place cam totul la el, doar ca mi se pare cam marisor iar ecranul nu este luminos are 476 de nits fata de Nokia 8 cu 740 ceva de genul ca si minusuri. In rest, pozele ies cu GCAM superbe ( cu cea stock nu ies cine stie ce iar cele selfie cand in low light le scoate cu culori reci si sterse ( nu inteleg de ce )), l-am testat in PUBG 2-3 meciuri unul dupa altul si se incalzeste putin, pe setari HD ( ca mai sus nu merg ) si prima data mi le-a dat pe Medium. Am jucat si Asphalt Xtreme etc., nu am avut probleme, se misca foarte bine. Bateria ma tine dar avand in vedere ca l-am incarcat azi a 3-a oara si l-am forjat cam mereu, tine binisor, din ce am inteles se optimizeaza dupa 3-4 cicluri de incarcare. Acum astept dupa o saptamana sa vad cum ma tine bateria, a da si muzica se aude bine in casti ( multi spun ca se aude incet, depinde cum esti obisnuit sa asculti, dar am vazut ca scoate cam putin in review-uri ca si volts pentru un telefon aparut in 2019. Ce m-a fascinat cel mai mult, la aplicatia GCAM ca poti face poze 360 de grade, este chiar super. Mi note 3 nu l-am luat mai mult din cauza faptului ca primeste rar update-uri si pe GSM nici nu scrie ca primeste update la 8.1.1. iar asta are Android one, ca sa pui GCAM pe Xiaomi trebuie sa deblochezi camera2api prin root, si eu imi iau telefon nou cu garantie ca sa nu ii fac root laughing. Primele dati am fost innebunit sa-mi iau Google Pixel 1 ( nu XL) ca il vazusem pe la 1300, 1400 si camera era superba, doar ca foarte multi se plangeau ca apar probleme pe partea hardware, chiar au fost dati si in judecata cei de la Google, iar la Pixel 2 cam la fel sunt probleme si ca e cam de 2 ani vechi telefonul si autonomia bateriei este super naspa, asa ca de aia ma indreptasem spre Nokia 8. big grin

| Question101 a răspuns:

Depinde, Nokia 8, e pe la 1400.

| Selysium98 explică (pentru Question101):

A fost acum cateva saptamani, i'am urmarit pretul, acum ajunge si mai scump decat 7 Plus, iar la 7 Plus nu a scazut deloc pretul sub 1.600-1.700 si de aceea l-am luat la 1350 si ma refer pe site-urile astea mari gen altex etc., ca asa am mai gasit pe telefonultau sau alte site-uri de genul care au numai reclamatii.