Daca face asa mult nu te tine. Recomand sa stai pe-aproape cand ai telefonul la incarcat.
Dcaca incarcatorul face zgomot atunci nu trebuie sa-l mai folosesti. Recomand incarcator original.
Urmareste acest videoclip de la cap la coada:
https://www.youtube.com/watch?v=HoHDM46Hgk4
Face pis-pis? Ce tare!
Poate acum nu observi, dar cândva n-o sa se mai încarce bine.
Da dar l am cumpărat nou
Și dacă e nou nu se strica? De când e luat?
Nu înțeleg de ce că are acelasi amperaj și voltaj exact ca încărcătorul telefonului care era în pachet când am cumpărat telefonului poate nici ăla nu era original
Tocmai acum 2 zile
Posibil ca acel telefon in care incarcatorul fasie, sa traga m, ai mult curent.
Si nu distruge bateria că cu alt încărcător exact la fel nu se aude nimic?
Se aude. daca pui urechea se aude. fara sa fie conectat la telefon
Mă întrebi dacă se aude fără să fie conectat la telefon? Se aude și fără să fie conectat la telefonul dar EXTREM DE SLAB
S-ar putea. Cel mai ok e sa fie incarcator original si cablu si adaptor dedicat exact telefonului tau.
Da e exact ca încărcătorul care l aveam când am cumpărat telefonul, același specificatii plus că e o glumă că cred că pe el scrie made in vietnam
Am încărcat cu alt încărcător exact la fel și nu făcea absolut niciun zgomot la incarcare
Inseamna ca ăsta e defect made in china, arunca l
Da pe el scrie made in vietnam și are acelasi specificați ca încărcător care l aveam când am cumpărat telefonul
Posibil acest lot de incarcatoare sa fie cu probleme, mergi inapoi la magazin si cere sa-ti dea altul sa il schimbe.
SecretDarky întreabă: