| KanezuY a întrebat:

Am de ales dintre aceste doua telefoane:Samsung A5 2016 si Huawei P9 Lite.Care credeti ca merita? Si, de ce?

Răspuns Câştigător
| OnePiece a răspuns:

Am sa fac o comparatie.

Samsung A5:
- are camera din spate mai buna decat pe P9 lite
- are protectie de ecran, spre deosebire de P9 lite
- are ecran Super Amoled care e mai bun decat IPS-ul de pe P9 lite si consuma ceva mai putin
- are un spate de metal, cel al lui P9 lite este din policarbonat. Avantajul la A5 e ca iti da un feel premium, dar P9 lite nu-ti aluneca din mana.

P9 lite:
- vine cu Android Marshmallow din start si va primi update la Nougat (A5 2016 are doar Lollipop cu posibilitatea de update la Marshmallow)
- are specificatii mai bune si deci e mai bun in jocuri si bench-uri
- bateria mai buna
- pretul mai mic (il gasesti si la 1000 de lei, eu n-am vazut A5 sub 1300 de lei)
- suport bun de la Huawei (din cate stiu eu si P8 lite va primi Nougat, deci s-ar putea ca P9 lite sa ia versiunea de Android lansata la anul.)
- Emotion UI >>> TouchWiz

E foarte greu sa alegi intre cele 2, e adevarat. Dar eu am folosit ambele telefoane si sincer as alege P9 lite deoarece pare mai rezistent la degradarea software-ului (n-are panarama aia de TouchWiz) si performante mai bune in jocuri.

Concluzia: Huawei P9 lite

5 răspunsuri:
| Clorox a răspuns:

A5, le-am avut pe ambele in mana, dar A5 s-a simtit mai elegant, arata destul de bine si este foarte bun, din punct de vedere al performantei!
Bafta!

| nuestenimic a răspuns:

Ca Design, Perfomanta, Camera, Durata de viata a bateriei Samsung A5 e alegerea Fiindca Huawei nu o sa ajunga nicioadata la nivelu Samsungului cele mai bune smartphonuri si nu mai compara Huawei Cu Samsung si este alegerea ta Succes in alegerea Telefonului

Răspuns utilizator avertizat
| Girl1404 a răspuns:

Samsung A5 este un model mult mai bun ca Huawei, este mai rezistent si mai elegant, mai performant iar bateria te tine mult mai mult ca la celelalte.Nu incerca niciodata sa compari un Samsung cu un Huawei sau Lenovo sau mai stiu eu ce marci Samsung este mult mai bun ca ele, dar tu alegi sper sa faci o alegere buna.

| Adry05 a răspuns:

A5. Samsung > Huawei