| ValentinBogdan a întrebat:

Am fost sunat de un necunoscut dar a sunat cu numar si cand am sunat inapoi am primit mai multe mesaje de genul "Ne pare rau dar persoana cautata nu poate fi contactata la acest numar(BH49341)" si la fiecare mesaj aparea alt numar in paranteza.

Răspuns Câştigător
| IceBil a răspuns:

Probabil ai fost sunat dintr-o companie mai mare iar apelurile trec prin centrala. De exemplu, daca te suna cineva de la vreo retea de telefonie si suni inapoi, ori raspunde robotul ori primesti un mesaj de eroare. La fel si cand te suna cineva de la vreun call center (credite, recuperari creante, publicitate, telemarkenting, sondaje de opinie etc.).

6 răspunsuri:
| MihaiEdy1993 a răspuns:

Cel mai bine ignori asemenea numere dubioase. Daca ai cum, adauga numarul la rejectare apeluri.

| Alin0001 a răspuns:

Asa...si?

| ValentinBogdan explică (pentru Alin0001):

De ce primesc acest mesaj incontinuu si de ce are acel cod

| trisoru a răspuns (pentru ValentinBogdan):

Suna la relatii cu clientii poate s-a si activat ceva odata cu chestia asta, ai grija, suna la asistenta si comunica

| anonymsv a răspuns:

Fix acelasi lucru mi se intampla si mie..am sunat la informatii clienti..am spus numarul si cica e o cartela prepy..nu centrala sau companie mai mare..persoana cu care am vb de la Orange habar nu are ce sunt cu mesajele astea. cica poate sunt trimise de proprietarul numarului.dar ma indoiesc de asta avand in vedere ca si altii au patit exact la fel. dubioasa treaba

| Zizi_Izabella_1990 a răspuns:

Nu ai pentru ce sa te stresezi, ignora-l e simplu, eu am fost sunata de 7 nr diferite. cand sun inapoi intra o mesagerie in care e vocea unui tip si spune alo alo si pe urma la fel primesc si eu sms ca si tn.nr sunt urmatoarele: 0742908747, 0748614796, 0741953418, 0747688336, 0748706445, 0741903068, 0758532883...