Da resetare totala, de fabrica.
Dupa acesta poti face un cont nou pe Google, pentru mama ta.
E bine sa-ti notezi intr-un carnetel TOATE numele si parolele folosite, precum sa vizitezi lunar si contul de e-mail de siguranta!
Nu cred ca mai poate, de vreme ce nu mai are acces in telefon, nu-l lasa sa treaca de pasul cu contul de google.
Ce facut el a fost sa reseteze telefonul fara sa faca mai intai remove la contul de google.
Ideea e sa mai faca reset inca o data to factory settings, dar de data asta din postura in care telefonul nu este initializat, deci nu are nici un cont configurat pe el. In felul asta Androidul nu-si va activa acel flag de "unproper reset", care se intampla cand resetezi un telefon direct din recovery mode sau fara sa fi sters contul de google inainte de reset.
Si daca ma gandesc bine, nici nu-i nevoie de metoda din acel video de mai sus, cu aplicatia care deschide "Settings".
Cred ca poate face inca o data factory reset cu metoda recovery boot. Ar trebui sa fie acelasi drac. Cred.
Pai, de ce ai da acelasi cont google? Sau ti-l cere explicit p-ala si nu vrea altul? Resetul a fost d-ala "dur", nu? Adica, "to factory settings"?
Imi cere explicit conectare la un cont google folosit anterior pe telefon..nu mai stiu ce am dat, am urmarit un clip pe YouTube?
De fapt, pentru tine metoda corecta e asta:
https://www.youtube.com/watch?v=DJ8_qbj1DPQ
Si daca ma gandesc si mai bine, cred ca motivul pentru care a ramas "agatat" pleaca de la faptul ca resetul s-a facut fara a se scoate criptarea de pe el, fara scoaterea lock-ului. Nu neaparat ca nu s-ar fi sters contul google de pe el. Ma rog, n-am testat daca face la fel cu reset fara lock dar cu cont nesters inainte de reset. E doar o banuiala.