| Selim155746 a întrebat:

Am intrat pe un site care ma redirectionat pe un site droid3go care e un virus adware, eu ca prostu am ascultat de virus si am descarcat SuperB Boost din.Magazin Play care nu a avut virusi. Am iesitvdin chrome si imi vibra in continuare si ma avertiza dupa am dezinstalat boost ala, am scanat cu smart meneger care nu a gasit nimic, a2-a zi am instalat si bitdefender si am oprit fortat chrome. Nu vad nici o schimbare la tel, merge bine e Samsung a3, credeti ca e nev o reset. din fabrica?

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acelea sunt doar reclame idioate. Tu esti prost ca le dai atentie si nu le ignori. Si mie imi apar " ca tel meu infectat cu virusi", dar ies din browser, inchid aplicatia din "aplicatii care ruleaza" si intru din nou. Daca apare di n nou tampenia, la url scriu de ex google si ies de pe site-ul cu cacao. Sau in marcaje daca ai salvat ceva, intra acolo. Asa scapi de asa-zisii virusi. Probabil ai incercat sa dai inapoi si ai vazut ca nu poti. Te blocheaza pe pagina cu prostia. De aceea acceseaza rapid alt site.

| Selim155746 explică:

Crezi ca am luat viruși dacă am descărcat ce mi-a cerut reclama si anume SuperB Boost care e curat, dar l-am de zinstalat dupa. siam scanat cu bitdefender care zice că găsește orice virus.