Lasa alea 30 de zile. Are aparent o problema tehnica. Intoarce-l in garantie. Poate se poate repara sau se schimba. De aia ai garantie doar 2 ani sau cit are.
Da dar ma gandesc ca poate printr-o minune fix in service-ul ala o sa ii revina semnalul si nu o sa ma creada
Totusi, incearca. E de recomandat sa il intorci in garantie. Fa capturi de ecran, pentru orice eventualitate (in care sa prinzi si ora si data), sa dovedesti ca tu chiar nu ai semnal.
Nu exista. Crede-ma ca am avut o problema de genul cu un telefon luat din China de pe net. L-am trimis inapoi, mi-au confirmat ca era ceva cu SIM-ul si ca l-au reparat. Eu le-am zis ca pica indiferent de SIM semnalul - aveam o problema similara cu tine - si baietii au fost finuti si mi-au dat banii inapoi, am luat alt telefon tot de la ei, cu ala nu am avut nici o problema. Apropos de cum se tot bat unii cu pumnul in piept pe aici ca Samsung sunt scule si restul chinezarii. P.S. Ca sa te oftici si mai tare, iti zic ca stiu cateva cazuri in care in anumite zone, testat cu n telefoane de top, Samsung era singurul care avea semnal... dar daca e sa ai ghinion, asta e. Iti recomand sa incerci si un soft care iti arata nivelul semnalului. Sa vezi daca pica semnalul sau e totusi o alta problema interna. Asta e excelent - https://play.google.com/store/apps/details?id=nextapp.sp&hl=en