anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am mai pus intrebari de gen dar nu m-am lamurit reiau : vreau un telefon de pe quickmobile.ro si vreau sa platesc ramburs si mi-e frica sa nu iau teapa, adica sa nu primesc ceea ce vreau deci vreau sa verific coletul atanci cand il primesc dar cred ca curierul nu mi-l da pana nu-l platesc apoi pleaca iar eu cand il desfac ar fi prea tarziu sa-i demonstrez curierului ca nu am primit ce am comandat si pentru ca aici http://www. quickmobile.ro/detalii-livrare.html scrie ca il desfac NUMAI: În cazul în care constati ca ambalajul prezinta urme de interventie sau este deteriorat, te rugam sa verifici coletul în fata curieratului.
Help! Vreau pareri sincere alta optiune ar fi sa-l iau de la Orange/ Germanos cu 400 de lei in plus.

1 răspuns:
| Soryn2244 a răspuns:

Asculta la mine uite eu am comandat destul de multe de pe net quickmobile nusi permite sa faca asa ceva sunt o firma foarte mare si respectata am comandat un iphone4s de pe quickmpobile la telefon mi-au spus ca cei de la livrare vor sta pana verific pachetu si ce este in el daca functioneaza daca nu dau curierului pachetul si el il duce inapoi fara a plati crede-ma mai ales lucreaza cu dhl astias seriosi am comandat si de pe eMAG un hard disk si au acceptat sa deschid punga hardului sa-l conectez la laptopul meu sa vad daca merge si curierul a asteptat in timpul asta nusi permit sa trimita ceva gresit sau sa trimita tepe fiindca tu prima data verifici ce-i in pachet si dupa banii asa-i politica