| Horatiu12345 a întrebat:

AM NEVOIE DE AJUTOR URGENT! Dau funda!
Salut, am un J5 și dintr-o data s-a oprit din cauza google-ului...
Înainte de ăsta un om mi-a furat contul de Gmail și el sta în Croația așa ca telefonul crede ca a fost furat și nu ma lasa sa intru pe el decât cu un PIN.
Acest PÎN nu știu cum sa îl mai scriu... As mai avea ceva de făcut la telefon sau sa îi dau resetare din fabrica?
Pe ecran când deschid teletonul scrie:"This Phone is lost.Please help give it back."
"BLOCAT DE gaseste-mi dispozitivul"
VĂ ROG SĂ MĂ AJUTAȚI RAPID!

8 răspunsuri:
| raMLesS a răspuns:

E din P*la? Ai grija ca aia sunt periculosihee hee
iti trebuie pinul de la telefon sau cum? Nu poti sa te loghezi la contul de gmail de pe pc? Asa ai putea sa rezolvi.

| Bogdan70001 a răspuns:

Aaa ce scalv este ala de ti-a luat telefonul. big grinDD Da, stai calm ca tot exista o rezolvare, dar nu este asa usor precum crezi probabil.Am vazut ca nu vr Facory Reset ceea ce este bine, pentru ca exista o alta solutie. Cauta pe YouTube "How to flash TWRP for Samsung Galaxy S5 (si anul) " fa ce spune acolo si dupa da-mi reply. Dupa ce ai TWRP pe telefon practic intri in Advanced -> File Manager -> data/system si de aici stergi locksettings.db (da-mi reply daca nu ai inteles)

| Horatiu12345 explică (pentru Bogdan70001):

Nu am inteles nu putem vorbi undeva in privat?

| Bogdan70001 a răspuns (pentru Horatiu12345):

Putem,dar nu pe TPU pentru ca dureze mult si na... putem discuta pe DISCORD si te ajut acolo cu mare placere. Uite aici iti faci cont https://discordapp.com dupa ce ti-ai facut da-mi reply si sa-mi zici numele contului si iti dau eu mesaj

| Horatiu12345 explică (pentru Bogdan70001):

Am deja numele:Horatiu#9422

| Bogdan70001 a răspuns (pentru Horatiu12345):

Ok,iti dau mesaj, pe la 8, daca poti si tu si iti explic acolo

| Marton_Bogdan_1990 a răspuns:

Dai RESET din Fabrica, watch a tutorial on YouTube Dudewinking scrii modelul telefonului + comanda ce vrei sa ii faci in cazu tau scrii : J5 reset factory, va trebui sa il stingi si dupa aia sa actionezi cu o combinatie din taste ca sa il aprinzi gen volum jos+ home+power, nu stiu exact, uita-te pe Youtube dupa care dispozitivu intra automat in Boot mod si de acolo il poti reseta, si daca l-ai furat merge, sti ce zic … laughing

| Horatiu12345 explică (pentru Marton_Bogdan_1990):

Inafara de aia am spus, aia stiu si euwinking