Daca iei acum Iphone 5 iar la vara apare Iphone 5s si se dovedeste mai bun iti va parea rau ca nu ai asteptat. Acum vezi si tu daca poti sa astepti pana la vara sau nu.
Buna,
Cei de la Iphone lanseaza cam an de an cate un model sau o noua versiune dar caracteristicile de baza raman aceleasi si la iphone 5s se va mari feed-ul pentru siri, cat timp si actualul tau iphone 5 va fi si este convenabil pentru ca poate sa fie updatat
Mai bine ia-ti un Samsung galaxy note sau s3, Apple nu le au cu performanta din cate am vazut.
Eu zic să îți Iphone5, e destul de bun, dar dacă tu îți dorești Iphone5s mai ai răbdare. Succes, să ne zici și nouă ce ai ales! Pup! :*
Hey poti sa faci cum am facut eu:
Cumperi iPhone 5 si cand apare 5S il cumperi si pe ala.
Si asa nici nu trebuie sa astepti si ai si tot cei mai nou, nu?
Normal ca sa mai astepti.Adica de ce sa iei acum un lucru prost si apoi sa-ti para rau ca l-ai luat.
Asteapta ca nu mori Daca iti iei acum iPhone 5 la vara o sa regreti asa am facut eu cu un laptop
Eu zic sa mai astepti pana apare Iphone5s deoarece este mai bun decat Iphone5.Eu cred ca merita sa astepti pana la vara!
Rabda pana in vara si i`ati 5s chiar cand apare va fi mai mare senzatia cand numa tu o sa ai
Eu aş zice sa nu iti iei iphone.eu am avut iphone 5 si nu prea mi s-a parut chiar performant.acum am vandut iphone5 si mi am cumparat Samsung galaxy s3.si e mult mai bun decat iphone 5. iti recomand samsunv galaxy s3! iphone 5 nu se merita!
Si in plus s3 este mult mai ieftin si mai accesibil.
Nu ma intereseaza pretul. 1 nu imi place Android si 2 s3 nu are loc in buzunar wtf