Sună la Relații Clienți:
151din rețeaua Lycamobile
+40 377881276 din alte rețele.
Nu pot ca eu sunt in România si nu am semnal pe acea cartela de lycamobile franța. Si nu stiu ce sa fac!
Dar aveti si un nr de Romania, pentru asistenta-+40 377881276
Păi si acest nr este pentru lycamobile franța? Adica pot sa sun la acel nr si să vb cu cei pe la lycamobile sa imi rezolv problema?
Trimite un e-mail la adresa cs@lycamobile.ro, cu problema ta, daca nu doresti sa suni.Intra pe site-ul lycamobile Romania si poti gasi multe informatii care te pot ajuta.
Aici poti vorbi pe chat si cu un consultant.
Păi este cartela de lycamobile franța. Nu de România. Si nu ma poate ajuta. Parerea mea este ca este inchis roameng-ul din sistemul lor. Sau nu stiu ce sa zic!
Nu stiu pe ce site ai intrat, dar pe cel de care ti-am spus, exista rubrica ajutor, apoi ai posibilitatea sa intrebi
Ai avut activat roamingul?
Nu ar fi rau sa suni sau sa apelezi chatul indicat. E reteaua lyca si stiu mai mult decat noi.
Am sunat la departamentul lycamobile România. Si a spus că nu este de competența lor! Ajutati-ma va rog!
Nu e de competenta lor? Sau mai bine zis nu se pricep.
Cred ca singura solutie e sa-ti iei o cartela Lyca (prepay) de aici si sa anunti contactele noul numar. Pacat. Eu chiar ma gandeam sa o folosesc in vacanta. Uite ca m-am razgandit.
Păi da dar eu trebuie să o folosesc in Franța și cât stau în România ma mai suna din franța pe acel număr. Dar acum nu ma poate suna fiindca nu am semnal uff
O vei putea folosi cand ai sa te intorci. Pana atunci, eu nu vad alta solutie decat alta cartela. Poate chiar alt provider.
Dar curios este ca daca inchid telefonul si il redeschid are semnal dar pentru câteva secunde!
Hmm, nu pot sa-mi explic.