| ș53fan a întrebat:

Am o întrebare:Acum o lună am primit un telefon Ihunt One Love! Întrebarea estePe acest tip de telefon se poate muta aplicațiile pe cardul de memorie SD? Dacă da cum? Mulțumesc! Sper să mă puteți ajuta! O zi bună vă doresc

1 răspuns:
| heddy10 a răspuns:

Dupa ce bagi cardul, va trebui sa il formatezi ca memorie interna, abia apoi poti sa muti datele pe card.

| ș53fan explică (pentru heddy10):

A deci se poate? Ok! Mulțumesc! Chiar nu știam! Apreciez!

Și cum fac după ce formatez cardul SD? Ce pași trebuie să urmez? Sau cum trebuie să fac? Îmi poți spune?

| heddy10 a răspuns (pentru ș53fan):

Trebuie sa te duci in setari > aplicatii si apoi de ex dai pe Facebook si ar trebui sa iti apara ceva de genul "mutati pe card" (bineinteles, daca telefonul suporta). Operatiunea asta o faci la ce aplicatie vrei sa muti. La telefonul meu nu puteam face asta din setari > aplicatii, in schimb dupa ce am formatat cardul sd ca memorie interna, m-a "intrebat" daca vreau sa mut datele pe el.

Da merge! Mulțumesc mult! Mai am o întrebare pentru dumneavoastră Am aplicația listenit pentru ascultat muzică... Știți cumva cum pot găsi albumul unei melodii? Aveti Whatsapp? Daca da cum facem?

La asta nu ma pricep...de regula puteti gasi informatii despre o melodie, cautand pe google.

Cați ani aveti? Pot sti? Eu am 18!

20 happy

Si cum vreti sa va vorbesc?