Nu stiu cum se prezinta cele 2 Lite-uri, insa in mod normal nu ar trebui sa puna probleme.
Am P10 Plus, a venit cu 7.0, am facut update la 8.0, si spre surprinderea mea, viteza nu a scazut deloc.
Il am din 20 aprilie 2017 si nu se simte acum nici o diferenta fata de momentul cumpararii.
Insa nu ma joc (in afara de SUDOKU nimic).
Il folosesc doar pentru net, chat, muzica, filme, poze, fotografiat si uneori filmat, GPS.
Ce am remarcat la Huawei in general, (si la unele modele mai ieftine) au foarte putin bloatware fata de Samsung.
Bateria imi tine mult, dar asta datorita faptului ca am trezut rezolutia la FullHD (odata cu 8.0 s-a putut realiza efectiv asta). Inainte nu eram atat de fericit.
Singurul aspect negativ si oarecum suparator la telefoanele Huawei in general, e supraincalzirea (fara sa le fortezi in jocuri).
Cand se supraincalzesc? Pe timp de vara, cand afara sunt peste 38 grade. Vara asta inca nu am patit dar vara trecuta da. Transpira in mana in asemenea hal incat nu mai functiona touch-ul si necesita un restart + sters cu carpa.
Avand in vedere ca am patit asta de 2 ori intr-un an (si cateva luni), eu pot trai cu asta.
Dar pentru unii e oricum o bila neagra.
Ai auzit timpenii. Asta poti spune despre orice telefon cu Android, daca instalezi un catralion de aplicatii si le lasi sa isi faca de cap sa te ingroape in notificari/sa ruleze in fundal. Legat de care e mai cum... uite o comparatie detaliata: https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9098&idPhone2=8857
E o prostie cum ca viteza de procesare ar scadea in timp, sigur ca nu. In ceea ce priveste cele doua modele, eu as merge pe Mate 10 lite pentru ca e mai ieftin cu 400 de lei, in ceea ce priveste performanta, sunt diferente foarte mici. Cei 400 de lei in plus nu se justifica.
Rares2k17 întreabă: