Da,sunt copil, dar mi-a trimis o poza cu multe chesti care dovedesc ca aplicatia de periculoasa.dar acum ma joc pe jocul ala sa vad ce e. P.S- am 14 ani
Multi inainte!
Nu e adevărat. Baliverne. Nu te omoară sau fură nimeni pentru că ai o aplicaţie pe mobil oricare ar fi eaaplicaţia. Nu mai crede tâmpenii.
Da serios ca o prietena a fost rapita de tigani pentru ca a avut aplicatia aia pe telefon! LOL, am
Trait sa o aud si pe asta )))
Un hacker? aplicatia ale minioane de descarcari cum asculta el tot ce zic toti oamenii astia? Cum sa te omoare? Aoloooo!
Am avut si eu aplicatia vreo 5 luni dar ma cam plictisea... nu am murit si din fericire nu m-a furat nimeni
Alooo...lume! Nu mai faceti misto pentru ca e adevarat! Poate ca voi nu ati fost atenti si vorbiti fara sa stiti! Eu am vazut "cu ochii mei" doi baieti in ochiul Angelei si exista aceasta aplicatie da hackeri! Nu mai radeti si mai luati si in serios anumite ipoteze, eu chiar i-am vazut am pe telefon poza!
P.S- Cica este un pedoffin care este o reflectie in ochiul Angelei si care(dupa cum ati vazut, daca apasati pe inima din stanga-jos)va ia poze si asa are informatii despre tine.