Am avut si eu problema asta de mai multe ori imi vibra telefonulul si aparea o numaratoare inversa de 30 de secunde 1 minut si ma speriam instalat toate porcariile de aplicatii antivirus. Nu ai niciun virus sunt doar reclame si atat. Eu am telefonul asta de 1 an si 9 luni iar dupa aproximativ un an aveam cateva jocuri si vreo 8 aplicatii antivirus, aproape la 3 zile scanam de virusi, raceam cipul, optimizam si ce mai poti face din fiecare dar tot se bloca din ce in ce mai des asa ca m-am dus cu el la digi in pitesti(deoarece am abonament la digi) ca poate imi face ceva la el, iar vanzatoarea(sau cum îi zice) mi-a zis ca aplicatiile antivirus nu ajuta cu nimic telefonul ba chiar aduc virusi in telefon la fel ca jocurile. Atunci am dezinstalat toate jocurile si aplicatiile antivirus si imediat telefonul a mers ca nou si nu s-a mai blocat deloc.
Google nu e antivirus, deci nu are de unde sa stie. Daca nu ai dezinstalat acei antivirusi dupa ce ai instalat unul degeaba scanezi pentru ca pot intra in conflict.Trebuie sa scanezi pe rand si dupa ce ai terminat cu unul treci la celalalt antivirus, asa iti vei bulii telefonul.