Depinde de tipul de abonament. Ca una e un abonament de 10 euro si alta unul de 40.
Depinde si ce abonamente iti baga pe gat. Tu il iei cu rata aia, dar aia e rata telefonului. Cand suni si zici ca il vrei o sa iti spuna ca nu merge sa il iei decat cu abonament de 15-20E.
Ce e aproape sigur e ca toti operatorii au cam aceleasi preturi, daca iti da telefonul mai ieftin iti baga abonament sau rata mai mare, daca e telefonul mai scump te lasa cu abonament mai ieftin.
Am calculat eu acum ceva vreme si cu ofertele lor ajungi la fel cu acelasi model luat de pe e-mag cu 24 de rate fara dobanda. E calculat sa fie exact aceiasi poveste.
Bro, acolo zice 2700 de lei telefonul +prețul abonamentului la cartela SMART PLUS 25 adica pe langa aia 113 lei mai plătești si 121 de lei. Deci tu o sa dai de fapt pe abonament in 24 de luni cam 5600 de lei.
Exact.
Ai dreptate, oricum in loc sa-mi iau iphone 11 astetp sa-mi iau 12-le care am auzit ca e mai ieftin decat 11.
Si cred ca-mi iau de la Altex sau orice alt site, pentru ca la telefonii cer si pe ma-sa si pe tacs'o (Ei for si abonament si telefon si cel putin la iphone e foarte scump mai peste tot)
ClaudiuTicu întreabă:
anonim_4396 întreabă: