| Michele7 a întrebat:

Am o problemă. Când vreau să ascult muzică în căști nu merge, se aude în continuare pe difuzorul telefonului. Dacă erau stricate căștile nu se auzea nimic, totuși. Am căști cu fir.

9 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Căstile nu sunt bune pentru telefonul tau nu le recunoaste, ia ti casti originale nu rahaturi

| Michele7 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Păi înainte mergea! Cu toate că nu au aceași marcă cu telefonul sunt bune, am dat mult pe ele.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Michele7):

Poate sau stricat si de aia numai merg, dar daca l pui pe radio telefonul merge pe căsti? ca poate trebuie descarcat alt player pentru muzica

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Normal, telefonul ar trebui sa treaca pe iesirea de casti atunci cand bagi o mufa in el. Asta doar in cazul jack. Mufele jack au un contact mecanic, care opreste difuzorul automat.
La celelalte tipuri de mufe (USB sau Apple), intr-adevar, recunoasterea castilor se face electronic, iar daca acestea se strica, sunt sanse sa nu mai fie recunoscute.

| J0B0MAT a răspuns:

Încearcă-le pe un alt telefon, laptop. Dacă merg în altă parte, problema posibil să fie la intrarea în telefon, să nu mai stea cum trebuie.

| ReddY25 a răspuns:

Probabil mufa e problema

| carevaescu a răspuns:

Căștile funcționează în alte aplicații?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Încearcă pe un alt laptop sau dispozitiv! Posibil sa fie de la telefon

| gabriel2004o a răspuns:

Încearcă sa cureți portul dacă zici ca mufa nu are nimic. Dacă nu merge atunci vezi la service ce zice