In caz ca nu stiai chestia aia pe nume os este sitemul de operare si trebuie instalat pentru ca probabil s-a dus. Am vesti bune si vesti proaste. Vestea buna este ca il poti repara chiar si acasa. Vestea proasta este ca daca te incumeti si instalezi tu softul(androidul mai pe inteles) este posibil ca cei de la service sa isi dea seama ca a fost resoftat si sa iti anuleze garantia. Cat despre instalat softul nu este chiar asa greu. Daca vrei sa il instalezi lasa o intrebare si iti spun cum.
Inca ceva probabil nu trebuie instalat softul. Dupa parerea mea cred ca ai apasat alta combinatie de taste si ai intrat in download mode in loc de recovery mode. Dupa cate ai spus tu banuiesc ca ai ceva telefon Samsung avand in vedere ca are buton home. Iar combinatia de taste este intr-adevar aceea dar depinde pe care buton de volum ai apasat pentru ca daca apesi pe volun up intra in recovery iar volum down intra im download mode. Mai mult ca sigur ai apasat volum down in loc de volum up. In orice caz sper ca ti-am fost de ajutor. Oricum incearca si metoda asta si vezi. App sa-mi zici daca am avut dreptate.