| SorinELoo7 a întrebat:

Am o problema (Huawei Y300)... cand imi este afisat mesajul "Conecteaza incarcatorul" si/sau "Se incarca (x%)" pe ecranul blocat nu-mi apare acea iconita cu un stecher pe baterie. Asta se intampla doar daca am selectata tema default, la celelalte teme imi apare. Este normal sa nu imi apara acea iconita la tema default (am folosit foarte rar aceasta tema)?

5 răspunsuri:
| stlucian a răspuns:

"Default"= "în mod implicit" sau " de baza"

E normal.

| SorinELoo7 explică (pentru stlucian):

Am crezut ca este o eroare cu acea tema...

| stlucian a răspuns (pentru SorinELoo7):

Nu! Daca de exemplu instalezi un program de intretinere/antivirus/jocuri ele vin "default" adica cu setarile de baza uneori (antivirus/...)la fel si la jocuri (rezolutia/sunet).

Poti modifica acest aspect doar daca ai acces in tema respectiva la setari! Daca NU ASA vine pentru a nu consuma resurse din telefon! E un lucru bun pentru durata de viata a acumulatorului/bateriei.

Cu cat folosesti mai putine aplicatii cu atat timpul alocat folosirii telefonului va fi mai lung.De ex: Vemea online/conexiuni active gen bluetooth (Blth)wi-fi tot timpul.

Indiferent de tipul bateriei (acumulatorului ca asta este de fapt) dupa un anumit numar de incarcari/descarcari se uzeaza asa ca prelungeste-i viata cat da mult NU cu o incarcare la 1-2 zile!

| SorinELoo7 explică (pentru stlucian):

Exact la 1 - 2 zile il incarc (daca il folosesc intens rezista 12 ore, iar daca il las doar sa se consume bateria cautandu-si reteaua si folosind cateva mesaje si apeluri rezista 2 zile). Am cateva windget-uri puse pe fiecare ecran (muzica, radio, ceas, antivirus), 7 jocuri si 2 aplicati instalate de mine (shazam si facebook). Celelalalte aplicatii Google au fost preinstalate. In plus folosesc si modul de economisire baterie non-stop.