| SKa a întrebat:

Am obținut 3 luni gratuit la iTunes music..si deja mi-am descărcat câteva piese din iTunes, inainte îmi apăreau ca, costa bani, iar dupa ce mi-am băgat contul nu apăreau si mi-am descărcat câteva..pana la urma cum îi? Bani pe card nu am avut, deci acele melodii rămân salvate tot timpul sau doar in cele 3 luni?

7 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Cele cumparate pe bani, gen 1 euro, alea iti raman definitiv. Dar descarcate pe gratis din perioada asta de 3 luni raman valabile doar cat ai activ acest servicu. Dupa, nu o sa ramana.

| SKa explică (pentru sltlp):

Esti sigur?

| sltlp a răspuns (pentru SKa):

Nu sunt 100% sigur, nu am folosit itunes. Dar am folosit google music(6 luni), zonga(1 an am avut), chiar si spotify cu cineva din afara si asa a fost. Nu cred ca la itunes este altfel.

| vinhotse a răspuns:

Dacă ați cumpărat melodia pentru iTunes, aceasta va fi păstrată pentru totdeauna. Dacă descărcați melodiile în timpul iTunes premium fără să le cumpărați, acestea vor dispărea în sfârșit, deoarece sunt doar cache. Platforme precum iTunes vor adăuga protecție DRM pe fișierul său muzical și video. Aceste tehnologii DRM ajută la protejarea conținutului digital protejat prin drepturi de autor, cum ar fi jocuri pe computer, documente, cărți electronice, film, muzică, televiziune, metadate, filigran, serviciu de streaming media etc. Cu tehnologiile de criptare, furnizorii de conținut pot acorda control și protecție asupra propriului lor digital. mass-media.
Dar nu vă faceți griji, există modalități prin care puteți elimina DRM-ul cu ajutorul instrumentelor de eliminare a DRM.

Iată câteva dintre cele mai bune instrumente de eliminare a DRM.

Articolul: 5 cel mai bun software de eliminare DRM pentru a elimina iTunes DRM
Atingeți linkul pentru a introduce articolul.
https://www.leawo.org/......s-drm.html

| GreenOrange a răspuns:

Aia ma intreb si eu..am activat iTunes, am descarcat cateva piese, un ton de apel si Gta Vice City, desi nu mai aveam bani pe card.voi merge la banca pentru a ma asigura ca nu imi vor lua din bani cand pun bani pe card.

| Chitu_Andrei_2002 a răspuns:

O sati ramana pana le vei sterge si atata nu au cum sa ti le ia

| SKa explică (pentru Chitu_Andrei_2002):

Esti sigur? ..Si tu folosești iPhone?