| nicu64 a întrebat:

Am primit mesaj pe Whatsapp de la cineva strain...si m-a pus sa ii trimit un telegram code pe care l-am primit pe sms dupa ce m-a sunat.La final mi-a spus ca telefonul meu a fost hackuit! E ceva grav, m-am cam speriat!

Răspuns Câştigător
| Crackman a răspuns:

Da iar se joaca rusi astia.
In momentul asta telefonul tau este folosit ca un pick point de unde el de acasa isi face munca cu semnalul si puterea telefonului.
Cel mai bine este sa ii dai o resetare din fabrica.acest lucru sterge tot si aduce telefonul ca si cumparat din magazin.

| nicu64 explică (pentru Crackman):

Poti sa imi explici in detaliu riscurile si pierderile eventuale? Ce rau se poate întâmpla?

| Crackman a răspuns (pentru nicu64):

Pai daca dai setarea din fabrica absolut tot se sterge si telefonul revine la setarile din fabrica.
Ce iti recoman sa salvezi totul pe sim si sd card sau pc ca sa nu le pierzi. Dupa ce ai facut asta iei telefonul de la 0 si il faci cum vrei tu.

Si referitor la ce face ala... este chiar simplu. El acum are acces la poze, netul tau, numere de telefon si iti foloseste devisul sa faca bit coins ( bani virtuali) in general eu iti recomand partea de sus.
Androiudurile sunt cele mai proate aparate in fata hackerilor.

Poate sa genereze costuri sa ceva de genul?

Daca am făcut backup la reset...am dat reset degeaba?

Depinde ce program foloseate ala sau daca ai abonament. Dar in principiu nu

6 răspunsuri: