| samur1 a întrebat:

Am probleme cu HTC-UL Desire 500, imi apare mesajul: "com.android.htcdialer s-a oprit brusc. Doriti sa trimiteti un raport despre eroare catre HTC? Aceasta ne va ajuta sa imbunatatim produsele."
Degeaba dau sa raportez, imi apare imediat, acelasi anunt. Atasez poza cu avertizarea primita obsedant.
am scos bateria, am revenit la setaril din fabricatie, degeba, nu pot suna, nu vad contactele, nu pot tasta decat in fractiunea de secunda cat dispare mesajul si apoi reapare ...cand dau nu trimite!
pot accesa emal yahoo, pot accesa facebook, dar cum spuneam in fractiunea de secunda cand dau nu trimite ( avertizarea) si pot tasta o litare. asa l-am resetat.
Multumesc anticipat pentru ajutor. Sunt intro zona unde nu pot ajunge la un depanator, sau Orange shop...telef este in garantie dar nu am aici actele. pls help!

Răspuns Câştigător
| OrangeHelper a răspuns:

Salut,

Daca eroarea persista si dupa ce ai facut revenire la setarile din fabrica, singura modalitate de rezolvare este un backup al datelor si trimiterea telefonului in service. Ca metoda intermediara, poti folosi alta aplicatie pentru apelare cum ar fi "Libon".

Cu prietenie,
Orange Helper.

1 răspuns:
| samur1 explică:

Vad ca nu pot pune pozaq, dar este un mesaj in chenar, care apare tot timpul pe ecran, fie ca dau trimite sau nu trimite el reapare!