LTE (Long-Term Evolution) este un standard pentru comunicațiile wireless de mare viteză pentru telefoanele mobile și terminalele de date, bazate pe tehnologiile GSM/EDGE și UMTS/HSPA. Pe scurt: nu te costa nimic dar imbunatateste viteza de transfer a datelor.
Probabil e volte noua lor tehnologie de sunet hd care se aude foarte bine daca ai tel performant tu si apelantul
Ce copy-paste superb de pe Wikipedia ai bagat... macar foloseste ghilimelele si citeaza sursa. Sa nu te creada careva stie-tot!
De ce? Crezi ca te-ai nascut destept? Daca el n-a gasit, i-am spus-o eu. Dar dovada ca eu stiam despre ce-i vorba este ca l-am asigurat ca nu plateste nimic in plus. Care-i problema?
Nu, nici eu nu m-am nascut destept, dar fie dau linkuri, fie verific sa vad daca ce stiu eu e corect si explic omului folosind cuvintele mele. Daca dai copy-paste, e de bun-simt sa marchezi asta prin ghilimele si sa citezi sursa.
Da-ma in judecata! Chestia este ca i-am explicat omului ceea ce tu n-ai facut. Apropo! M-am uitat peste raspunsurile tale si m-am convins ca esti doar un chitibusar. Mai te si plangi ca te blocheaza multi. Dar cand ai ramas la "î" din "i" (Desi Academia Romana spune altceva) nu pari a fi un chtibusar complet ci doar un fel de soacra neevoluata. Asa ca urmatoarea va fi si o blocare din partea mea.
Sa te dau in judecata pentru ca ce? Pentru ca esti ignorant si te faci ca ploua cand iti semnalez ca dai copy-paste cu nesimtire? Imi place abordarea asta. Legat de academia romana... permite-mi sa am rezerve. Am tot avut parte de academicieni si doctori emeriti de vreo 100 de ani incoace... cit nu a avut toata planeta.
Asa este! Ai dreptate! Esti chiar mai destept decat academicienii. Nu te-am auzit strigat la nominalizarile pentru premiul Nobel dar asta e! Mai sunt si "esece" vorba unei "erudite". Si ca sa nu mai avem probleme te si blochez ca se pare ca esti prea "inteligent" pentru mine!
Adrian_Rosca_2000 întreabă: