Salut cand pui telefonul la incarcat trebuie tinut cat este necesar sa se incarce nu 3-4 ore in plus pentru ca se deterioreaza bateria.
Cauza sunt virusii. iti poti descarca 360 security care este foarte bun ii elimina pe toti succes
Am citit pe internet si am vazut ca la bateriile Li-ion pe baza de litiu' nu se face formatarea aceea. Nu am avut nimic activat, nici wifi sau date. la fel mi s-a intamplat si ieri. L-am scos la 91% iar dimineata aveam 71 vu luminozitate minim. Chiar si cu modul de economisire energie activat.
CAND l-ai luat telefonul ai facut cele 3 incarcari? adica sa zicem ca acuma e nou telefonul si vrei sal pui la incarcat trebuie sa inchizi de totul si sa zicem ca il pui la 6 noapte tu trebuie sa il lasi pana maine dimineata la 6 eu doar am dat un exemplu.tot asa trebuie sa faci 3 zile daca nu ai faccut asa inseamna ca de asta nu s-a incarcat ful si al meu e si acuma asa ca a tau da vreau sa-mi iau baterie noua si fac cele 3 incarcari
CAND l-ai luat telefonul ai facut cele 3 incarcari adica sa zicem ca acuma e nou telefonul si vrei sal pui la incarcat trebuie sa inchizi de totul si sa zicem ca il pui la 6