| AndreeaMar14 a întrebat:

Am scapat telefonul in apa, la mare (s21 ultra 5g) pentru vreo 5 secunde. L-am scos rapid, a fost ok cateva secunde, apoi ecranul a început sa aiba nuante de verde, culoare normala, verde si tot asa, pentru cateva secunde, apoi s-a oprit ecranul. Am incercat sa il deblochez, marginea ecranului era luminata foarte slab, ca o dunga. Apoi m-am oprit si l-am lasat in orez. Am incercat sa sun de la cineva, si era oprit. Intrebarea mea este daca a mai patit cineva asta si daca ati reusit sa il reparati. Maine il duc la service, dar nu vreau sa dau o groaza de bani fara sa stiu ca exista posibilitatea sa fie reparat, nici nu imi permit sa cheltui mult. Vreau doar sa stiu daca vi s-a intamplat si care a fost rezultatul final cu telefonul.

11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| LPCTSTR a răspuns:

Mie-mi pare c-a atins o piatra sau cumva s-a fisurat ecranul, deci esti bun de plata pentru un display care ar face jumatate din pretul telefonului, conform cu istoria mea cu Samsung.

| AndreeaMar14 explică (pentru LPCTSTR):

Nu a apucat sa ajunga pana la fundul apei, nu avea de ce sa se loveasca. Vreau doar sa stiu daca a patit cineva si daca a rezolvat in vreun fel.

| IceRope a răspuns:

Faza cu orezul este mereu amuzantă. Cei de la service îți vor spune exact cât te costă, nu cei de aici. Poate avea o mică problemă, sau una mai serioasă. La service afli răspunsul, nu aici. I-auzi, l-a băgat în orez...

| AndreeaMar14 explică (pentru IceRope):

Întrebarea mea era daca a patit cineva si care a fost rezultatul final. Daca s-a reparat sau nu?

| Skrillex123 a răspuns:

Telefonul e rezistent la apa, probabil ca a intrat sare in el, ele sunt făcute mai mult sa reziste la ploaie nu de altceva