| Timotey99 a întrebat:

Am si eu o intrebare am un Samsung galaxy s4 si vreau sa stiu daca are ceva daca incarc cu incarcator de 2A.Adica sa fie prea puternic pentru baterie si sa se strice?

8 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Nu, nu are nici o legătură una cu alta. Nu se strică nimic.

| Teodoru_Alexandru_1995 a răspuns:

Cel mai bine e să folosesti un încărcător original. Folosestel pe cel de 2A doar atunci când nu ai de ales. Dacă il folosesti mereu durata de viata a bateriei va scadea.

| K0sti a răspuns (pentru Teodoru_Alexandru_1995):

Cum ai ajuns la concluzia asta?

| Teodoru_Alexandru_1995 a răspuns (pentru K0sti):

Si eu am folosit diverse incarcatoare pentru samsungul meu S3 si am observat ca datorită acestui lucru bateria nu ma mai tine asa mult ca si înainte.Dar asta e valabil pentru orice, la fel si la laptopul meu, daca pun in el un încărcător mai puternic imi spune Your Ac charger has higher voltage. your battery will still charge but its health may be affected..sau ceva de genul, nu degeaba scrie si pe ambalaje..folosește doar încărcătoare originale.

| K0sti a răspuns (pentru Teodoru_Alexandru_1995):

Copilas, omul ala intreba de Amperaj, nu de Voltaj! Nu mai incurca merele cu perele! Tu ai pus voltaj mai mare si e normal sa crape!

| Timotey99 explică (pentru K0sti):

Deci nu are nimic daca incarc nu?

| K0sti a răspuns (pentru Timotey99):

Nu, dar doar daca respecti tensiune! Curentul poate sa fie mai mare, el isi ia cat are nevoie! Mai mic sa nu fie, ca nu se incarca!
Ce fizica faceti voi pe la scoala aia nu stiu...

| Timotey99 explică (pentru K0sti):

Fizica chiar daca as vrea nu mi-ar intra in cap laughing