| nnnnnnnxc a întrebat:

Am și eu o întrebare, mâine e finala la Survivor și vreau să votez, am abonament la digi cum trebuie să procedez? trebuie să fac ceva înainte de finală sau plătesc voturile când plătesc și abonamentul? (la cartelă normală trebuie doar să bag credit înainte nu?) dacă știe cineva sau a făcut până acum și poate să îmi răspundă, Va multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Keon a răspuns:

Poti vota si valorea voturilor iti va aparea pe urmatoarea factura. Cand platesti serviciile tale, va fi adaugata si suma pe ceare o cheltui la finala prin sms-uri.

| nnnnnnnxc explică (pentru Keon):

Mulțumesc frumos de ajutor

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ce legatura are finala la Survivor cu abonamentul de la Digi?

| nnnnnnnxc explică (pentru darrio2007):

Mai citește o dată ca nu ai înțeles nimic, am spus foarte clar ca azi e finala și VREAU SA VOTEZ (votul se face prin sms logic nu? cu un anumit tarif) dacă eu am abonament cum achit voturile trebuie să bag cumva euro pe număr sau plătesc când îmi vine și factura la abonament îmi adaugă acolo suma în plus a voturilor, nu mă pricep și de asta am întrebat (am mai votat și acum 2-3 ani nu mai știu exact cum am procedat cu plata dar atunci aveam număr normal de încărcam pe luna cu credit și dacă țin eu bine minte atunci băgasem înainte euro pe număr ca să pot vota nu mai știu sigur ca mă ajutase cineva) dar acum ca am abonament bănuiesc ca altfel se procedează și de asta am întrebat dacă știe cineva

| vodami92 a răspuns:

Cred ca i-a zanni zannidache trofeul! daca nu atunci iancu sterp! Andrei ciobanu nici nu intra in calcul macar! si lasa ca nici locul 3 nu e rau! macar a ajuns in finala!

| nnnnnnnxc explică (pentru vodami92):

Daaa Zanni a câștigat, l-am votat, ce mă bucur a câștigat pe merit