| Tudy000 a întrebat:

Am si eu o mare problema si nu stiu cum sa procedez cat mai simplu, complicat as sti cum dar caut o rezolvare mai usoara.
OK incep cu problema: Maicamea a avut un Samsung A72 care s-a dus dupa 3 luni de la cumparare, inainte sa-l bag in garantie am facut un backup prin Samsung Switch pe un stick USB, am primit banii inapoi pe telefonul stricat si i-am cumparat un One Plus 8, acum problema e urmatoarea, tu poti sa aduci un backup de pe Samsung pe one plus, stiu ca am mai facut asta, dar avand ambele telefoane la indemana, problema mea e ca si daca instalez SS pe noul telefon si daca folosesc OP Switch imi zice ca nu gaseste nici un backup nicaieri cu tot cu stick legat la telefon si zice sa copiezi folderul de backup intr-un folder din telefon numit opbackup daca bine imi amintesc, e am facut asta si nici asa nu vede nimic... PLS HELP

5 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Ce e acum pe stick? Baga-l in PC si zi-i ce e pe el.

| Tudy000 explică (pentru doctorandus):

Folderul de backup a lui A72, folderul SmartSwitchBackup2 cu subfolderul in care se afla toate datele practic numit SM-A725F_55b4c8ee45c6470b

| doctorandus a răspuns (pentru Tudy000):

Datele sunt fisiere separate sau sunt o singura arhiva? Sunt in clar sau cifrate?

| Tudy000 explică (pentru doctorandus):

E un folder care contine practic toate datele, numele folderului e format din cifre si un Data Base File numit Backup_media (astea 2 sunt in folderul SM-A725F_55b4c8ee45c6470b)

| 102533 a răspuns:

Bună ziua, domnule!
Mai încercați o dată, iar dacă nu va funcționa, vă recomandăm să mergeți la un service IT.