| bestfully a întrebat:

Am si eu un Samsung Galaxy s2, cu camera de 8 megapixeli si ies pozele foarte rau. Ma gandesc ca nu stiu eu sa umblu la setari. De exemplu ceva rosu iese roz in loc de rosu,culorile sunt foarte sterse, Pozele facute in casa sunt foarte neclare, desi sunt facute ziua. Asa e normal? Telefonu e original.

2 răspunsuri:
| Cronki a răspuns:

Sper sa va lamuriti ca samsungul arata bine dar sta prost la capitolul tehnologie!
Adica ma scuzati tehnologie are dar functioneaza aiurea sau chiar este inutila. Acum 5-7 ani erau dotate cu bluetooth si infrared si care nu functionau la propriu! Plateam aiurea numai pentru specificatiile false trecute in cartea tehnica! Am avut tv si monitor Samsung si au murit la o saptamana dupa ce a expirat garantia! Expierente neplacute au avut si alte persoane cunoscute, asa ca nu mai achizitionez nimic de la Samsung! N'am incredere sau poate sunt eu mult prea pretentios.
Un lucru il stiu sigur, tehnologia pe care platesc sa fie de CALITATE!

| Alecs9816 a răspuns:

Intra in Aparat Foto ..si pe margine acolo ai.o iconita cu o piuluita... apesi pe ea...da pe REZOLUTIE si asigurate ca este setat pe 8 mp,apoi apasa pe sagetuta din dreapta,da mai jos si uitete daca la efecte este setat pe Normal,daca nu e seteazal tu.
Daca tot nu s-a rezolvat problema, trebuie tot pe acolo sa ai anumite efecte cum ar fi :
Peisaj
Noapte
Rasarit
Artificii
Culoare tomnatica
lumanare
Este posibl ca telefonul tau sa fie pe unu din efectele astea, daca e il poti da tu pe "niciuna", care este chiar prima varianta. Sper sa te descurci, BAFTA big grin