| WolfgangKreutzfeldt a întrebat:

Am un abonament la telefon care e pe numele tatalui meu (dar il folosesc eu) si e pe cale sa expire pe 15 luna viitoare expira. Am facut cerere ca sa trec de pe abonament pe prepay.
De 2 zile insa nu imi merg nici datele mobile nici nu pot apela si nici nu pot primi apeluri (spune ca numarul este blocat si sa sun de pe alt nr la serviciul de relatii cu clientii). Am fost cu telefonul la o reprezentanta Vodafone si m-am interesat si mi s-a spus de acolo ca nr de telefon a fost blocat de detinatorul abonamentului (taica-meu).
Spuneti-mi si mie daca pot sa imi fac abonament azi sau maine la alta retea in conditiile astea sau ce as putea face ca sa nu pierd nr actual de telefon.
Si unde sunt cele mai ok abonamente (cost, acoperire semnal, viteza net, etc etc) la momentul actual?

2 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Daca stai mai mult prin Iashington si proximitate, Digi e perfect ca si pret/calitate. Daca vrei acoperire/performanta pura, cred ca merge sa ramii pe Voda. Totusi, ar mai trebui sa consideri faptul ca nici un operator nu iti ofera 5G la cartela, nici macar Digi. Vrei conectivitate 5G, treci la abonament. Disclaimer: Am abonament si telefon 5G, semnal din parti. Am prins 5G in Bucuresti, pe o banca de linga Arenele Romane. Atit. In alta parte din Romania, nu. big grin

| vilaflorin a răspuns:

Poți sa te duci la Orange cred, ai multe beneficii acolo și la preț mic iar cu cartela te duci la ei cu taica tu și te rezolva ei! O sa îți schimbe numărul lui de telefon pe numele tău!