Root-ul poate aduce defecte daca nu este facut cum trebuie, ar trebui sa vorbesti cu cineva care a mai facut asta.
Daca ai telefonul in garantie iti sugerez sa nu ii faci root, deoarece vei pierde instant si garantia (informatie primita de cei de la eMag)
Ai putea folosi aplicatia App2SD pentru a muta aplicatiile care pot fi mutate pe cardul SD. si vei mai elibera din spatiu.
Iti sugerez si Clean Master pentru a curata spatiul rezidual care poate depasi si 100Mb.
Salut,
Telefonul utilizeaza un soft Android personalizat Orange, prin urmare aplicatiile noastre nu pot fi dezinstalate. Pentru extinderea memoriei, iti recomandam utilizarea unui card microSD.
O zi buna,
Orange Helper
Utilizez un card microSD, dar de fiecare data cand incerc sa imi descarc ceva de pe magazin play imi apare ca n-am destula memorie interna si nu stiu cum sa rezolv asta. Am incercat descarcand aplicatii de pe net pe calculator, apoi puse pe card si incercand sa le instalez. Mi se instaleaza pe card, dar tot aceeasi eroare cu memorie interna insuficienta.
O zi buna,
Vasy Daniell
Grosu_Andrei_1985 întreabă: