Întrebare recomandată | YouWasted5SecondsOfYourTimeToReadMyName a întrebat:

Am un buget de 550 de lei pentru un telefon. Dupa mai multe cautari am constatat ca telefoanele bune care se incadreaza in acest pret sunt Sony Xperia E42015 si Evolio M4 Magic.Ce sa aleg dintre aceste doua telefoane?(imi puteti lasa si voi niste sugestii de telefoane )

13 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Dintre acestea, eu aş alege Evolio M4 Magic, deoarece este PUŢIN mai performant d.p.d.v. tehnic.

Vezi comparaţia/MOTIVELE şi specificaţiile tehnice la linkul :
http://www.pcgarage.ro/compara/1074474,1025491,1018476

http://www.cel.ro/......668-204552

Toate cele bune.

| danutzu96 a răspuns:

Fugi de Evolio, Vonino, Eboda si alte branduri din astea... Sunt proaste si ajungi la garantie repede cu ele. La garangie daca nu le schimba ti-l da tot defect.

| Moon4Lord a răspuns:

Sony sunt telefoane bune, deci i-a Xperia

| TelefonLg a răspuns:

Eu imi luam un Lumia 640

| Petrica1337 a răspuns:

Mai strange-ti bani sicumpara-ti unul mai de treabawinking

| Bubu_Fkt_2000 a răspuns:

Pai de 550 lei iti poti lua un iphone 4, in stare functionabila, daca stai sa cauti bine iti ei unu bunut. iti recomand iphone, decat Sony/evolio!

| YouWasted5SecondsOfYourTimeToReadMyName explică (pentru Bubu_Fkt_2000):

Nu mai pot face de rost, ii strang de ceva timp.

| Andreea90000 a răspuns:

Eu zic să alegi Sony.În jur de 500 de lei costă și un S3 mini.

| roxisweet a răspuns:

Buna eu am un Sony xperia si crede-ma este mult mai buna decat evolio nici nu este asa cunoscut mai ales ca ar fi asa de bun

| DaryoDDX a răspuns:

Buna,eu te-as sfatui sa-ti iei HTC Desire 310.Este foarte bun.MArca HTC are cele mai bune difuzoare.Telefonul acesta are un android de 4.2.2.(foarte bun) si daca nu ma insel un procesor Dual Core 1.6 GHz.Are IPS si un display de 4.5 inch.Eu zic sa ti-l iei!

| MIHAIMAXIBOSS a răspuns:

Hmmm... Eu te-as sfatui sa iti iei un HTC desire 310 RE UN DIFUZOR FOARTE BUN UN ANDROID V. 4.2.2. DUAL CORE parca... Sper ca te-am ajutat!