| Adonni a întrebat:

Am un ceas SonyEricsson MBW-
100. Unde aș putea găsi încărcător pentru el? Vă mulțumesc pentru ORICE informație sau indiciu!

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu trebuia sa il ai odata cu ceasul? Cand l-ai cumparat?

| Adonni explică (pentru darrio2007):

Eu am întrebat altceva! Poate s-a stricat, nu? DUMNEZEULE!

| darrio2007 a răspuns (pentru Adonni):

Ia-ti incarcator universal, daca tot ai intrebat.

În primul rînd, NU EXISTĂ "ÎNCĂRCĂTOR UNIVERSAL"! Fiecare device sau dispozitiv electronic are anumite specificații și particularități proprii. Apoi, ceasul meu are un încărcător special fabricat de SONY. Dacă nu poți fi de folos, măcar nu mai comenta! Îi poți încurca pe ceilalți. "Ceau!"

Daca stii la ce drk mai intrebi? Daca esti fraier si iti iei ceas fara incarcator, acum asteapta alte raspunsuri. Hai, pa!

Ceasul e UNICAT în România. Am găsit încărcător pe un site în Belgia, și l-am comandat. "Doar" 155€! Deci, mi-am rezolvat problema. Întrebarea e: cum rezolvi tu MAREA PROBLEMĂ cu propria-ți persoană? Știi, ești asemeni unui butoi gol care se rostogolește pe un deal: face mult zgomot nesuferit fără de folos! Te bagi în seamă fără a avea habar de ceva concret. Mai pune mâna pe niște almanahe să mai știi și tu una-alta, nu care este cel mai bun telefon. Hai, succesuri!

Daca te-ai zbatut sa iti iei ceas „unicat", ca sa te spargi in figuri pe site, nu te ducea mintea sa te gandesti si la un incarcator „unicat"?

Bă, idiotule, FIECARE încărcător este UNICAT în felul lui!

Bă, idiotule, FIECARE încărcător este UNICAT în felul lui! Apropo, ești din București sau ești vreun țărănoi cu pretentii?