| MariusGeorgeTipa a întrebat:

Am un Huawei 20 Mate Light, care ar fi modelul urmator, la un pret apropiat? Adica pentru upgrade, ca e spart ecranul si vad ca e scump sa il schimb.

3 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

De la Huawei nu prea ai ce sa iei urmator, ca nu mai au suport Google.
Eu am trecut de la Mate 20 Lite la un ieftineala de Xiaomi Redmi 13C. Prima senzatie a fost de chinezaraie incomoda, insa m-am obisnuit cu el, tine bateria 2-3 zile la utilizare normala (cu retele sociale), camera este decenta pentru poze oarecare (nu de Insta sau altceva). Este un telefon ok pe hardware, pretul mic se reflecta in finisaje (carcasa de plastic) si software (reclame prin toate aplicatiile, camera foto cu putine filtre/setari).
Eu per total sunt multumit, dar Huawei-ul era mult mai simpatic, se simtea mai premium in mana si avea aplicatii proprii mult mai bune.
Poti incerca sa iei un Huawei pro reconditionat, cu Google. De exemplu un P20 pro, sau chiar Mate 20 (nu Lite). S-ar putea sa fii multumit.

De Samsung-uri eu zic sa te feresti, mereu mi-au parut sub Huawei, cu pret nejustificat.

| NLS a răspuns:

Ce buget ai?
Cat de importanta e partea de foto?

Cat de tehnic esti? (pentru a elimina bloatwarul de pe telefoane chinezesti: Xiaomi, Realme, Motorola, etc)

| AdrianGht a răspuns:

Salut! gasesti pe www.pcgarage.ro multe modele de smartphone ok. De asemenea iti las un cod de reducere valabil pentru aproape orice comanda pe site: VU2AATJJ
codul se introduce inainte de finalizarea comenzii in sectiunea cosul meu apasand pe "Ai un voucher, cupon de reducere sau card cadou? Click aici sa-l introduci."