| Princekevin a întrebat:

Am un iphone 5 care imi cere conectarea la itunes cand in aprind. Mi.a spus un vecin ca este in recovery sau ceva de genu'...
Vreau sa stiu daca il pot debloca acasa sau cat imi cere la un gsm.

Răspuns Câştigător
| ITPlace a răspuns:

E posibil ca sa fie blocat iCloud, atunci ai nevoie de datele cu care a fost inregistrat sau poate fi spart printr-un bruteforce cu ajutorul unui root ( care este ilegal ), deci trebuie sa-l conectezi la un iTunes si vezi daca iti cere logarea iCloud, daca o cere suna-l pe cel de la care l-ai cumparat si cere datele, daca e blocat pe o anumita retea mai bine te duci la un service autorizat happy Din modul Recovery poti sa-l scoti si tu acasa, sunt si multe tutoriale, uita-te si vezi cum si unde e blocat ca sa pot sa-ti ofer un raspuns valabil.
Multa baftawinking

2 răspunsuri:
| EmanuelEmy7 a răspuns:

Du-te la un service autorizat cu el, si nu te apuca sa-l faci tu daca nu sti, ca o sa-l strici mai rau, bafta!winking happy

| Clantza a răspuns:

Conecteaza-l la iTunes si vezi ce nu-i convine. Daca iti cere contul (si nu e al tau contul) poti sa-l arunci la gunoi ca n-ai ce sa-i faci in afara de a il intreba pe vechiul proprietar care e contul. Daca nu, s-ar putea sa se rezolve cu un restore de software.