| Alexslandos a întrebat:

Am un iPhone 5s cei care știu lângă unde se încarcă sunt pe o amândouă părți găuri mici de unde iasă sunetu este una mică și una mare cea mică nu mai merge ce fac?

Răspuns Câştigător
| relian a răspuns:

Una din acele gauri nu este nimic, telefonul ala nu are stero pe speaker, deci are doara un singur difuzor acolo.Nu mai stiu la care modele astea mai noi cred ca la 10 ala are stereo pe speakere dar restul de modele vechi au doara un singur difuzor

Deci din acea gaura ce zici tu nu are ce se auzi.Iti zic ca am desfacut modelele alea si stiu ca este doara un singur difuzor.
Asa ca nu-ti fa griji, acolo nu este nimic. Daca vrei sa asculti stereo foloseste castile.

3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

In partea de jos a iPhone 5 sunt 2 mufe si 2 locasuri pentru sunet.
De la stanga spre dreapta, acestia sunt:
- mufa de casti (stereo) + microfon - o mufa mica rotunda
- orificii (reflex) pentru sunet (fals stereo)
- mufa de alimentare - date specific iPhone 5
- orificii pentru difuzorul intern
Deci, partea mai scurta cu orificii este doar pentru imitatie stereo. Stereo adevarat se poate asculta doar prin mufa de casti (prin casca proprie sau cablu cu mufa adecvata, specifica.

| Alexslandos explică:

Înainte prin orificiile pentru sunet fals stereo se auzea sunetul Acu nu ce fac?

| relian a răspuns (pentru Alexslandos):

Curata,au intrat scame pe acolo.Cautala magazin perita de dinti din aia f fina si f mica ce te cureti intre dinti,daca stii despre ce vorbesc si cu aia perii acolo,perii si pe difuzorul de sus unde auzi cand vorbesti,asa se curata scamele alea f fine din acele site.
Eu asa am curatat, pentru ca asa am vazut ca au facut cei de la Apple odata cand am fost la ei, nu mai auzeam bine in casca cand ma suna cineva, asa a curatat, apoi am facut eu acasa.