| valentino52 a întrebat:

Am un iphone 5s si mi-am crapat plasticul alb de pe spate de sus din dreptul camerei. Va rog sa nu raspundeti in necunostiinta de cauza. Am schimbat destule piese la iphone-uri de-a lungul timpului si mi-am zis asta e nu stau sa schimb acum toata carcasa spate pentru asta. Am si un iphone 5 si de curand i-am spart display-ul, am fost la un service bun unde mi l-a schimbat si mi-a reparat si cititorul de sim si senzorul de proximitate, baiatul de acolo chiar se pricepea. Am avut ceva probleme cu display-ul schimbat si desi ii facusem o zgarietura destul de mare omul mi l-a schimbat imediat si mi-a pus altul. I-am aratat si 5s-ul si mi-a zis ala e doar un plastic se poate schimba si nu ma costa mai nimic (adica 20, 30 maxim 50 lei ). Mi-a aratat si piesa, avea o multime doar ca erau doar de iphone 5 si nu se potriveau la blitz. Mi-a zis sa-l sun si se uita daca are si de 5s. Am tot sunat si e foarte ocupat, si cand mergeam acolo ii suna telefonul incontinuu. E si cam aiurit si nu prea tine minte, cert e ca nu are piesa inca in stoc si nici timp nu prea are.
Din moment ce el mi-a aratat ce piesa imi trebuie, mi-a zis ca a mai schimbat si poate sa mi-l faca inseamna ca se poate. El fiind ocupat am zis sa merg la orice alt service care poate au aceasta piesa dar peste tot s-au uitat la mine ca la nebuni zicandu-mi ca trebuie toata carcasa si costa 600 lei. Ati auzit de cazuri in care la iphone 5/5s se pot schimba partile de sus si jos de pe spate? Nu ar fi vorbit aiurea, mai ales ca avea si o multime de piese pentru iphone 5 de care imi trebuie mie deci nu erau acolo doar de decor.

Răspuns Câştigător
| KiLlErU21414346 a răspuns:

Pai norma ca trebuie toata crcasa ca si u am patit la iphone 5 c funda?

| valentino52 explică (pentru KiLlErU21414346):

Iphone 5c nici macar nu are asa ceva pe spate...carcasa e toata plastic.

4 răspunsuri:

Da dar ma ii la fel carcasa numai la iphone5c ii din plastic in rest ii la fel dar gasesti ieftine eu la iphone 3gsam gasit k 15 lei dar daca imi dai funda iti ls si situ de unde poti cumpara

| valentino52 explică (pentru KiLlErU21414346):

Ok mersi iti dau funda ca nu a mai raspuns altcineva dar se vede ca nu ai inteles despre ce piesa e vorba. Doar la iphone 5 si 5s exista plasticul respectiv.

Multumesc