Bine, rectific, fara defecte la prima vedere. Problema e ca bateria ma deranjeaza, am fost in service si mi-a zis ca nu are rost sa o schimb pentru ca e buna si asa sunt iphone-urile.
Nu te tine bateria? Cat vrei pe el?
Tine o zi la utilizare medie și fără jocuri sau YouTube. Luminozitatea la minim.
Voiam sa știu cât as putea sa iau pe el dacă ma duc intr-un amanet...
Amanetu isi bate joc la ce preturi iti ofera, acolo merg toti parlitii, drogati pa legale etc. Daca nu te stii cu omu sau nu esti vreun smecheras nu are rost mai bine incearca sa il dai pe olx.
Asa sunt toate cele din Bucuresti? Ca am vazut ca au inceput sa apara la toate colturile se strada...
Ma gandesc ca e mai rau, daca au concurenta normal ca fiecare vor cel mai mare profit, incearca in oricare parte amanetu e daca vrei sa il dai in graba si in ultima instanta cum ar veni, nu te lua ca dupa cat il dau altii, altii vor anume din orasul respectiv sa cumpere sa se poata intalni cu omu.
La amanet vei obtine cel mai mic pret. Mai bine incerci sa-l vinzi pe un site de anunturi.
Avand in vedere preturile de pe olx, pe olx unul foarte bun este vreo 1000 lei, iar daca luam in considerare si problema bateriei, mai scadem 150 lei, vei lua in jur de 800 lei pe el.
Dar J5 nu iti recomand, nu e prea wow, ti-ai putea lua un P9 lite 2017, e genial acel telefon, sau un Xioami.
Ma intereseaza doar sa tina bateria ca nu imi trebuie cine stie ce performante. Adica imi fac treaba si cu asta, nu e chiar asa rea bateria pentru un iphone dar am umbat pe un j5 si ala chiar are autonomie. Dar si P9 am auzit ca e bun.
Mi-am luat odata teapa. Am dat 2500 lei pe un Samsung s6 la eMAG si bateria era o mizerie, apoi am vazut ca toata lumea se plange de asta. Am zis ca poate isi revine si am gresit ca nu l-am returnat cand puteam. Pe ala daca stateam o ora pe Facebook si foloseam putin Whatsapp si apelurile trebuia deja sa il incarc. Sincer ce rost are sa iti iei telefon scump daca il tii de bibelou? Si unul ieftin face acelasi lucru...
Am vazut preturi pe olx la iphone 6 plus si sunt de la 1000 in sus dar am auzit ca daca te duci la amanet isi bat joc. Nu as vrea sa ma complic cu olx.
J5 din cate am inteles are probleme ca se incalzeste, se blocheaza etc, deci cea mai buna alegere ar fi un P9.
E un telefon exceptional din toate punctele de vedere, mai ales daca nu vrei performante pentru jocuri, chiar daca iti merge cam orice joc daca ai vrea.
Eu am J5 2017 și nu se încălzește decât în jocuri mari cum ar fi PUBG, în rest merge foarte bine (mai bine decat un J7 2017). Este 80% asemănător cu J7 2017, atât că are 3000mAh iar J7 2017 are 3600mAh, display de 5.2 vs 5.5 ai lui J7 2017 și mici diferențe software în rest la fel.
anonim_4396 întreabă:
Eduard743926 întreabă: