| Eugeniusu a întrebat:

Am un iphone 7 si sunt cu ios-ul la zi 11. Recent am observat ceva nou in setari, este chiar sub "Hotspot personal", se numeste "VPN", iar mereu cand vreau sa deschid "Wi-fi" sau "Conectiune celulara" din setari, se activeaza si acest "VPN". Daca il inchid, se inchide si wi-fi si nu inteleg de ce si ce este acest VPN si cu ce ma ajuta?
Eu zic ca doar consuma mai multa baterie, nu e destul ca iPhone-urile sunt slabe in baterie, mai pune aiurea si d-astea. Cum au facut si cu wi-fi-ul, cand il activez ridicand bara aia din josul ecranului, dupa ce este activat nu-l mai poti dezactiva doar intrand in setari.

1 răspuns:
| Bogdann1107 a răspuns:

Salut si eu am tot un 7 jtblck128 ultimul soft este 11.2.5 nu 11.
VPN-Virtual Private Network adica sunt setarile pentru internet ca sa poti folosi datele mobile.
Iti recomand sa intri la setari-general-VPN-si sa stergi acea retea care ajuta l-a trimis si primit pachetele sa zic asa.
Dupa ce ai sters intra pe https://www.unlockit.co.nz/fw/ Si dai jos creati APN, apoi ai tara de origine Romania selectezi ce retea ai telekom( la ei inca scrie cosmote), vdf, Orange digi cu scrisul in paranteza BROADBAND.
Dai apoi create APN si apoi instalezi.
Dai un restart la tel si ai scapat de VPN.
Sucess